Cariera Lifestyle Noutati

5 sfaturi de la modele pentru a avea mai multi followeri pe Instagram

Instagram este plin. Deci, cum puteti strapunge si castiga atentie pentru micutul dvs. cont? Iata cateva sfaturi:

FITI SINCER CU DVS.
Instagram poate parea extrem de fals uneori, asa ca, in timp ce va cresteti notorietatea, amintiti-va intotdeauna ca cel mai important lucru este sa ramaneti la fel de adevarat cu voi insiva.

Creati doar o comunitate de adepti care acheseaza la pasiunile dvs., mai ales daca postati despre lucruri autentice pe care le iubiti cu adevarat. Faceti ceea ce va place si aratati lumii aceste lucruri.

POSTATI IN FIECARE ZI
Cel mai usoara sfat de urmat este sa postati cate o fotografie in fiecare zi, continutul nu este neparat crucial, important este sa postati. Mediul este mesajul, aceasta este paradigma in care traim, este mai important cum spunem, decat ce spunem.

Followerii asteapta fotografii si videoclipuri. Lucrul grozav la Instagram este ca puteti impartasi o versiune mai putin editata a vietii dvs. Deci, in timp ce ar trebui sa postati in fiecare zi, amintiti-va sa adaugati la povestea dvs, de asemenea.

Indiferent daca sunteti in pat si va uitati la un serial sau sunteti intr-un local, puneti la story o poza, astfel, followeri vor ramane angrenati in povestea dvs.

CUNOASTETI-VA TEMA
Aproape fiecare cont de Instagram are o tema specifica. De exemplu, puteti sa va specializati in fitness. Este important sa va imbratisati marca si sa o mentineti pe pagina dvs.

Faceti-va un expert in domeniul dvs. Creati-va creativ! Adeptii dvs. ar trebui sa vina la dvs. pentru continutul de muzica/moda/machiaj etc.!

COLABORARE
Colaborarea este cheia! Gasiti alte persoane din industrie care fac aceleasi lucruri pe care le faceti dvs.! Comentati-le la postari si, de ce nu, cereti-le sa colaboreze pentru un proiect. In acest fel, sunteti vizibil si le va fi mai usor oamenilor sa va gaseasca.

FITI POZITIV
Instagram poate deveni un loc destul de toxic, destul de repede, deci este important sa ramaneti pozitiv. Cred ca cea mai mare greseala pe care o puteti face este sa permiteti altora sa va dicteze cum sa va simtiti. Acest sfat poate fi adoptat si in viata de zi cu zi, nu doar pe Instagram.

Poate fi greu la inceput sa cititi toate comentariile urate si negative.
Poate fi greu sa ignorati comentariile de la fotografiile dvs., asa ca nu uitati ca acesti oameni sunt straini si doar dvs. stiti cine sunteti si prin ce ati trecut.