Frumusete Lifestyle Modele

Cat de important este somnul pentru un model de videochat

Intr-o societate bazata pe munca si productivitate, nu este neobisnuit ca somnul sa fie primul care sa aiba de suferit. Adesea nu pare sa existe destule ore in cursul zilei, deci ce este in neregula in a renunta la cateva ore de somn pe noapte?

Dupa cum se dovedeste, sacrificarea somnului ar putea insemna si sacrificarea productivitatii si, pe termen lung, a sanatatii mentale si fizice. Modelele de videochat tin foarte mult la sanatatea lor, asa ca au grija sa aiba parte de orele necesare de somn, in ciuda vietii destul de active pe care o duc.

Elementele de baza ale somnului

Toti dormim, dar cat de mult stim despre el? Somnul este o componenta deosebit de importanta si adesea insuficient utilizata. Somnul adecvat va duce la munca mai eficienta si mai eficienta si, ulterior, la cresterea productivitatii si la economisirea timpului pe termen lung.

Somnul sanatos are trei componente: cantitatea, calitatea si regularitatea. Fiecare lucreaza in tandem pentru a se asigura ca mintea si corpul dumneavoastra sunt bine odihnite si pregatite sa functioneze la un nivel optim.

Cantitatea de somn pe care o primiti este importanta. Unii oameni au nevoie de mai mult somn, iar altii au nevoie de mai putin, dar mai putin de sapte ore de somn pe noapte ii pune pe cei mai multi la risc.

Stabilirea unui timp de culcare obisnuit, chiar si la sfarsit de saptamana, va poate ajuta sa va asigurati ca dormiti cum trebuie.

Calitatea somnului este relevanta. In timp ce s-ar putea sa nu fiti treaz, corpul si mintea dumneavoastra ar putea fi inca nelinistite. Evitarea lucrurilor care va tulbura somnul, ca si activitatile de stimulare si anumite substante, va pot garanta un somn profund.

Somnul se bazeaza pe ritmul organismului, care ajuta la determinarea tiparelor de somn. Ganditi-va la ritm ca la un ceas intern care controleaza productia de melatonina, un hormon pe care corpurile noastre il produc pentru a ne face somnolenti.

Acesta este guvernat in parte de lumina primita de nervii optici, motiv pentru care timpul petrecut in fata ecranelor inainte de culcare poate fi perturbator.

Pentru modelele online, mentinerea unui program regulat de somn le ajuta sa ramana productive si sa isi maximizeze profiturile.