Frumusete Lifestyle Modele Noutati

Cum au grija modelele de videochat de pielea sensibila

Modelele de videochat sunt femei obisnuite in viata de zi cu zi, chiar daca au un stil de viata mai extravagant.

Si ele se confrunta cu problemele cotidiene cu care noi toti ne confruntam si, in ciuda numeroaselor tratamente de infrumusetare pe care le urmeaza, multe dintre acestea au pielea foarte sensibila.

Acest lucru inseamna ca se confrunta cu roseata, eruptii cutanate daca nu sunt atente la produsele de infrumusetare pe care le folosesc sau la diverse produse care intra in contact cu pielea lor.

Pielea sensibila afecteaza foarte multe femei din Romania, si din cauza aparitiei diverselor tipuri de semne pe piele poate sa ofere stari de nervozitate, anxietate, durere pentru ca acele semne sau dureri nu dispar atat de repede.

Modelele de videochat au luat contact cu diversi dermatologie pentru a remedia aceasta problema la nivel de piele si multi le-au recomandat acestor diverse creme pe care sa le foloseasca.

Ei bine, nu este cea mai buna solutie ca modelele sa va spuna ce tip de tratament sa folositi pentru ca fiecare piele este diferita si aveti nevoie de ceva specific pielii dvs., dar va pot oferi anumite sfaturi pentru a face fata mai usor acestora experiente neplacute.

Sfaturi pentru pielea sensibila de la modelele de videochat

Nu jucati jocul de comparatie
Sensibilitatea pielii nu este o problema de o singura dimensiune, asa ca aveti grija sa nu comparati reactiile sau regimurile pielii cu cele ale unei prietene sau rude, chiar daca are si aceasta pielea sensibila.

De exemplu, Mara, modele de videochat, explica ca s-ar putea sa va deranjeze substantele chimice extrem de usoare, in timp ce altcineva poate fi afectat doar de solutii cu inalbitor. Doar pentru ca un produs este tolerabil pentru prietena dvs. nu il face tolerabil si pentru dvs..

Diferenta dintre iritantii vs. alergenii
Unele substante chimice, cum ar fi inalbitorul cu clor, deranjeaza multa lumea si pot provoca aproape intotdeauna iritatii ale pielii. Apoi, exista substante care deranjeaza doar unii oameni, iar acestea sunt considerate alergeni.

Unii alergeni obisnuiti ai pielii sunt nichelul din bijuteriile ieftine, parfumurile de zi cu zi, un antibiotic numit neomicina si conservantii folositi pe scara larga: metilcloroizotiazolinona si timerasolul.

Conform Academiei Americane de Dermatologie, metilcloroizotiazolinona este o substanta chimica ā€˛asemanatoare formaldehideiā€¯ care se manifesta adesea ca un conservant cosmetic, iar timerasolul se gaseste in anumite vaccinuri si solutii cu lentile de contact.