Fashion Frumusete

Cum poarta modelele de videochat negru

Negru este in realitate o nonculoare care inseamna absenta luminii. El are o simbolistica aparte si semnifica enigmatic, necunoscut, nevazut, este nonculoarea care inspaimanta, produce stari de teama, dar atrage in acelasi timp.

Desi in cultura noastra negrul este vazut ca un simbol pentru doliu, pentru tristete si pierdere, in realitate acesta reuseste sa surprinda prin eleganta si alura nobila pe care o impune.

Deoarece este o nonculoare atat de misterioasa, modelele de videochat o poarta cu grija in diverse tinute pentru ca atunci cand ai o rochie neagra te simti puternica, invincibila, frumoasa. Este o nonculoare cu un mare efect asupra psihicului uman si iti schimba imediat starea de spirit.

Modelele de videochat, au invatat ca arma seductiei tine foarte mult de atitudinea pe care tu o ai zilnic, astfel ca trebuie sa pari mereu dominatoare si puternica, stare pe care negrul ti-o induce imediat. Pe langa acest lucru, negrul este foarte sexy si pasional, usor diabolic.

Rochia neagra

Celebra Coco Chanel era o iubitoare inraita a negrului pentru ca prin simplitate se ofera eleganta si rafinament, iar o rochie neagra le ajuta mereu pe modelele de videochat sa aiba acea gratie si distinctie impozanta.

Puternice si senzuale, femeile care lucreaza in aceasta industrie reusesc sa starneasca curiozitatea si admiratia celor din jurul lor, devenind adevarate feline atunci cand isi imbraca trupurile intr-o rochie neagra.

In general, modelele de videochat prefera rochii negre in croi tip creion pentru a le scoate in evidenta formele senzuale si voluptoase, iar decolteul adanc sa fie in forma de V pentru a sublinia cat mai bine un corp inalt, zvelt, suplu. De asemenea, si rochiile vaporoase din voal sunt preferate de modele deoarece le ofera un aer jucaus, dar totusi impunator.

Pentru a da o pata de culoare acestei tinute, modelele de videochat aleg sa foloseasca un ruj in nuanta rosu aprins care sa emane pasiune, dorinta, senzualitate, iar restul machiajului sa fie nud pentru a armoniza tinuta si pentru a nu o incarca in mod excesiv.

Negrul este o nonculoare destul de pretentioasa, trebuie sa il purtati cu grija astfel incat sa va aduca admiratia si respectul celor din jur.

Lasa un comentariu