Lifestyle Modele Noutati

Sfaturi de slabit de la modelele de videochat

Sa faceti sport si sa mancati corect pentru a pierde in greutate. Astea sunt sfaturile pe care le dau in general specialistii, dar rezultatele intarzie sa apara, iar cantarul pare ca s-a stricat. Nu va faceti griji, modelele de videochat au venit cu solutia ideala.

De ce nu pierdeti in greutate

Ati ales sala de fitness potrivita? Aveti programul de pregatire perfect? Antrenorul cu care lucrati va intelege si va recomanda exercitii specifice?  Ati facut analize de sange si ati discutat cu un nutritionist? Toate aceste lucrui trebuie verificare cu mult inainte de a va apuca de orice plan de slabit.

Cand cineva incepe un program de exercitiu, este normal sa se simta obosit dupa aceea. Durerea scade in timp si corpul se va obisnui. Aceasta perioada este modul de adaptare al corpului, pentru a deveni mai puternic si mai rezistent. S-ar putea ca imbunatatirile sa nu fie observate inca din punct de vedere fizic, dar s-ar putea sa fiti mai puternice, iar pantalonii si hainele s-ar putea simti mai mari. Si totusi, cantarul poate arata acelasi numar, indiferent de aceste modificari.

Acestea fiind spuse, exista momente in care poate parea ca nu faceti deloc progrese. Exista cateva lucruri pe care le puteti face pentru a va ajuta sa iesiti din acel cerc vicios si puteti incepe prin a nu mai analiza atat de des cantarul. Iata ce va recomanda modelele:

  1. Luati-va o saptamana libera

Sportivii profesionisti vor face deseori pauze de la antrenamentul lor pentru a se recupera, astfel incat sa revina mai puternici. De fapt, cei mai buni antrenori si sportivi vor programa o saptamana intreaga de relaxare. Saptamana voastra libera poate fi pur si simplu ocupata cu plimbari, ciclism, drumetii sau orice poate promova o recuperare „activa”.

  1. Urmariti cu atentie nutritia

Urmarirea consumului alimentar si a lichidelor va poate ajuta sa vedeti daca exista probleme. Modelele de videochat recomanda mentinerea unei diete echilibrate in vitamine si nutrienti, si consumul a minim 2 litri de apa pe zi. De asemenea, vizita la un nutritionist poate face minuni.

  1. Atentie la factorii perturbatori

Acestia pot include lipsa de somn, hidratare inadecvata, probleme hormonale si stres.