Cariera Noutati Videochat

Sfaturi pentru o cariera in videochat

Cu internet de viteza mare si gadget-uri de care depindem zilnic, nu e de mirare ca tot mai multi oameni cauta o cariera in domenii care tin pasul cu tehnologia. Potrivit unui studiu recent, peste 40% dintre femile adulte sunt mai interesate de cariera de model online decat de cea de celebritate si mai mult, una din patru modele acum regreta ca nu au inceput o cariera in videochat mai devreme. Asadar, daca sunteti decise sa incepeti sa evoluati intr-un domeniu atat de vast, este important sa urmati sfaturi precum:

 

  1. Increderea este esentiala

Femeile castiga teren in fata barbatilor pe piata muncii prin ocuparea mai multor functii de conducere si obtinerea unor posturi mullt mai bine platite. Independenta financiara este un atu cu care nu orice femeie se poate lauda, dar pe care un model de videochat il obtine in doar cateva luni, avand nevoie doar de incredere in fortele proprii.

 

  1. Dress for success

Am auzit cu totii ca imbracamintea da putere, dar acest lucru nu se traduce neaparat prin cheltuirea  unor sume enormde de bani pe haine scumpe. A purta ceva in care va simtiti confortabil este cel mai bun mod de a va spori increderea, de a va relaxa si de a va induce o stare de bine. Alegand hainele care transmit ca sunteti o persoana care isi atinge obiectivele fara probleme, veti face o impresie buna la interviu si veti demonstra ca va doriti cu adevarat sa faceti performanta.

 

  1. Social media

Cu peste 300 de milioane de membrii activi, Twitter este o retea de social media excelenta pentru modele, mai ales fiindca majoritatea utilizatorilor sunt straini. Numeroase modele aleg sa impartaseasca pozele din vacanta pe aceasta retea de socializare interactiva si usor de utilizat, pastrand astfel legatura cu fanii, dar este si un mod excelent de dezvoltare a cunostintelor de limba engleza si a abilitatilor lingviste.

 

  1. Implicati-va in conversatii

Credeti sau nu, profesionistii din departamentele de  recrutare petrec mult timp examinand candidatele pentru a vedea daca indeplinesc conditiile de eligibilitate, in special abilitatile de comunicare. Simpla participare la conversatiile de pe forumurile despre videochat este o modalitate excelenta de a va face auzite si de a iesi din multime. Punand intrebari si aratand un real interes asupra domeniului arata intersul dumneavoastra si va va diferentia de restul candidatelor.

 

  1. Fiti voi insiva!

Cheia succesului in orice cariera este sa fii tu! Angajatorii vad daca sunteti o persoana bine pregatita, cu abilitati interpersonale, precum si realizari educationale si profesionale. Afisati-va cu mandrie hobby-urile si interesele personale, deoarece aceasta pot face de cele mai multe ori diferenta dintre dumneavoastra si o alta candidata care aspira la o cariera de invidiat in videochat.