Cariera Interviuri

Sfaturi pentru un CV in domeniul videochat

Scrierea CV-ului este un act de auto-definire: reprezinta cine sunteti intr-un context de lucru si / sau cine vreti sa fiti, mai ales cand vorbim despre domeniul videochat. Oamenii dezvaluie mult mai mult despre ei insisi in CV-ul lor decat isi dau seama.

Orice confuzie in cariera se dovedeste, de asemenea, tare si clara in CV-ul dvs. Poate fi un CV absolut decent in termenii sai, dar daca nu este relevant pentru rolul de model de videochat, angajatorul va presupune ca nu ati inteles locul de munca. Uneori candidatii cred ca daca scriu un CV amplu,  le va oferi mai multe oportunitati.

Detalii de contact

CV-ul dvs. trebuie sa fie indreptat cu numele dvs. si cu detaliile de contact complete. Asigurati-va ca adresa dvs. de e-mail sau site-ul dvs. personal sunt potrivite pentru afaceri; jonathan@sexanddrugs.com poate fi un e-mail distractiv pentru prieteni, dar nu pentru angajatori.

 

Profil

Aceasta este prima oportunitate a CV-ului dvs. pentru a arata ca aveti exact ceea ce se cauta in domeniul videochat. Includeti aptitudinile cheie si experienta pe care o aveti si care sunt relevante si evitati sa vorbiti despre personalitatea dvs. sau despre abilitatile dumneavoastra, cu exceptia cazului in care va puteti sustine afirmatia cu dovezi.

 

Istoria Angajarilor

Informatiile incluse in fiecare post pe care l-ati avut nu ar trebui sa fie pur si simplu un rezumat al descrierii postului dumneavoastra. Includeti realizari, precum modul in care ati intalnit sau ati depasit setarile vizate si modul in care ati adaugat valoare organizatiei. Acestea ar putea include venituri suplimentare pe care le-ati generat, costuri pe care le-ati redus, imbunatatiri ale calitatii sau introducerea de idei noi.

 

Evitarea capcanelor

Daca doriti ca un angajator sa isi fac o impresia potrivita despre dvs. din CV, evitati aceste greseli frecvente:

  • Lipsa informatiilor relevante. Multi candidati fac presupuneri despre ceea ce este important pentru angajator in domeniul videochat si astfel nu reusesc sa furnizeze informatiile relevante in CV-ul lor.
  • Prea generice. Multi candidati scriu un CV vast, deoarece doresc sa isi pastreze optiunile deschise. Dar daca nu este clar cine sunteti si ce faceti, atunci recrutorii nu vor sti ce sa faca cu voi.
  • Erori. Multe CV-uri au erori in ele si sunt adesea respinse numai pe aceasta baza. CV-ul dvs. trebuie prezentat impecabil daca doriti sa va demonstrati profesionalismul si atentia acordata detaliilor.
  • Informatii negative. CV-ul dvs. trebuie sa includa numai informatii pozitive. Nu critica niciodata un angajator anterior.