Cariera Videochat

Zielele mai putin profitabile nu trebuie sa te descurajeze!

Videochatul este domeniul unde fiecare persoana angajata isi negociaza salariul in functie de politica studioului sau forma de colaborare. Des intalnita este plata sub forma de comision din incasarile pe care fiecare model le are.

Acest lucru este destul de motivant pentru cele care lucreaza in domeniu, mai ales ca fiecare castig depinde de ele si de implicarea lor in activitatea de zi cu zi. In aceasta industrie nu exista zile bune sau zile mai putin bune pentru ca un model care are experienta reuseste sa recupereze in perioadele mai slabe.

Traineri au un rol important in succesul pe care il are fiecare angajata, desi este dificil de crezut ca o persoana fara experienta poate ajunge la sume fabuloase in doar o luna de angajare, acest lucru s-a intampla de mai multe ori si trebuie sa ai incredere ca vei reusi daca te afli printre cele care nu au mai lucrat.

Vorba conform careia “norocul ti-l faci tu” este valabila in acest domeniu pentru ca in momentul in care ai acces la toate conditiile necesare pentru a-ti desfasura activitatea, nu ai de ce sa nu fii chiar tu unul dintre cele mai bune modele.

La fel ca la orice loc de munca, este posibil ca unele perioade sa fie mai putin prielnice pentru tine, insa nu trebuie sa te descurajezi. Priveste partea buna a lucrurilor si analizeaza-ti evolutia ta. Daca lucrurile sunt asa cum te asteptai, atunci videochatul este domeniul care ti se potriveste.

Asigura-te ca ai un program pe care il urmezi astfel incat rezultatele sa fie cele mai bune. Impresiile gresite despre videochat nu trebuie sa faca parte din gandurile tale. Stii cum se spune, “fiecare padure are uscaturile ei”, dar acest lucru nu inseamna ca este valabil pentru toata industria. Chiar si in alte domenii de munca poti avea ghinionul de a colabora cu persoane care nu pun accentul pe dezvoltarea angajatilor.

Daca vei merge pe colaborarea cu un studio cu renume, vei vedea ca totul se va schimba in favoarea ta sic el mai probabil nivelul de trai si experientele pe care le vei trait e vor face sa te simti mandra de alegerea si succesul tau.

Nu uita: tu iti faci zilele bune, nu mediul in care activezi. Crede in tine de fiecare data cand pasesti afara din casa si iti vei indeplini fiecare scop!